Corvina

Buglioni il Bugiardo Valpolicella Classico Ripasso 0,75l 13,5%

Dostępne

159,00 

Buglioni il Bugiardo Valpolicella Classico Ripasso to pełne, wytrawne wino z Włoch, które łączy intensywność czarnych jagód, przypraw oraz subtelne akcenty dębowe. Doskonałe do grillowanych mięs, dojrzewających serów i dań z dziczyzny.

Buglioni il Lussurioso Amarone Classico 0,75L 15,5%

Dostępne

319,00 

Borgogno Il Lussurioso Amarone Classico – intensywne czerwone wino z Valpolicelli, pełne czarnych owoców i przypraw, o długim, eleganckim finiszu. Klasyczne Amarone w zmysłowym wydaniu.

BUGLIONI L’Imperfetto Valpolicella Classico SuperiorE 0,75L 13%

Dostępne

119,00 

Buglioni il Bugiardo Valpolicella Classico Ripasso to pełne, wytrawne czerwone wino, które łączy intensywne aromaty czarnych jagód, przypraw oraz subtelne akcenty dębowe. Idealne do mięs, dziczyzny i dojrzewających serów.

Maso Maroni Amarone Della Valpolicella Docg 0,75L 16%

Na zamówienie

209,00 

Maso Maroni Amarone Della Valpolicella DOCG – pełne, wytrawne wino z regionu Valpolicella, o korzennym smaku z nutami czarnych jagód i dębowym finiszem. Doskonałe do mięs, dziczyzny i serów.

Pra’ Valpolicella Ripasso Morandina ’17 1,5L 15,5%

Na zamówienie

322,00 

Pra’ Valpolicella Ripasso Morandina ’17 to wytrawne czerwone wino z Valpolicelli o bogatym aromacie czarnych jagód, korzennym smaku i długim finiszu. Idealne do mięs i serów.

Tempus Rosso Veronese 0,75L 13%

Dostępne

69,00 

Tempus Rosso Veronese – czerwone, wytrawne wino z Wenecji Euganejskiej o aromacie czarnych jagód, korzennych przyprawach i średnim finiszu. Idealne do serów, mięs i makaronów.

MASO MARONI VALPOLICELLA DOC 0,75L 13%

Dostępne

89,00 

Maso Maroni Valpolicella DOC 0,75L to lekkie, owocowo-ziołowe czerwone wytrawne wino z Włoch, idealne do codziennych posiłków i kuchni śródziemnomorskiej.

MASO MARONI VALPOLICELLA RIPASSO SUPERIORE DOC 0,75L 14%

Dostępne

129,00 

Maso Maroni Valpolicella Ripasso Superiore DOC 0,75L to czerwone wytrawne wino z Włoch o pełnym smaku śliwki, wiśni i przypraw – dojrzewające metodą ripasso, idealne do mięs i serów.